Fikir Proje Ajans | 2015 Vizyona Girmiş Popüler Filmler
FikirProje
FikirProje
FPAjans
Tam Ekran

    2015 Vizyona Girmiş Popüler Filmler

    Bu yıl vizyona girecek olan ve beklenen efsane filmleri sizin için  tek bir sayfada blogladık. 2016 Yılında Vizyona Girecek En Çok Beklenen filmler gerçekten efsane olacak derece filmler. 12 şubat’ta Deadpool ile başlayacak serüven, her ay efsane bir film ile sinemalarda olacağız gibi.

    Ex Machina

    1 300x169 2015 Vizyona Girmiş Popüler Filmler

    Caleb (Domhnall Gleeson), dünyanın önde gelen internet şirketlerinden birinde çalışan bir yazılımcıdır. Günün birinde şirket içi bir yarışmayı kazanır. Ödül olarak ise şirketin herkesten uzak, dağlarda yalnız yaşayan CEO’su Nathan’ın (Oscar Isaac) orman içindeki evine bir hafta misafir olacaktır. Ancak Caleb’in bilmediği bir şey daha vardır: Bu misafirlik sırasında dünyanın ilk tamamlanmış yapay zekalı robotu olan Ava ile (Alicia Vikander) ilişki kurma deneyine katılması gerekecektir.

    The Salt of the Earth (Toprağın Tuzu)

    2 300x180 2015 Vizyona Girmiş Popüler Filmler

    Ünlü fotoğrafçı Sebastiao Salgado’nun farklı kıtalara ve bölgelere yayılmış 40 yıllık kariyerinin ardından, bu kez insanların olmadığı, el değmemiş görüntüleriyle vahşi doğaya dönüşünü anlatan film.

    It Follows (Peşimdeki Şeytan)

    3 300x150 2015 Vizyona Girmiş Popüler Filmler

    19 yaşında bir genç olan Jay Height (Maika Monroe), tüm yaşıtları gibi eğlenmeye, gezip dolaşmaya ve erkeklere ilgi duymaktadır. Ancak yaşadığı masum gibi görünen cinsel deneyimin ardından tuhaf halüsinasyonlar görmeye ve birileri ya da birşeyler tarafından çok yakından takip ediliyor olduğunu hissetmeye başlar. Jay ve arkadaşları, bu çok yakındaki tehditten kurtulmanın bir yolunu bulmadan huzur bulamayacaklardır.

    While We're Young

    4 300x169 2015 Vizyona Girmiş Popüler Filmler

    Orta yaşlara yaklaşmış bir çift olan Josh (Ben Stiller) ve Cornelia (Naomi Watts) yaşlarının da etkisiyle iş ve özel hayatlarında sıkıntılı bir döneme girmişlerdir. Bu sırada Josh’ın öğrencisi olan Jamie (Adam Driver) ve Darby (Amanda Seyfried) çifti, Josh ve Cornelia’nın hayatlarını tepeden tırnağa değiştirirler. Josh ve Cornelia, yeniden gençlik günlerine dönmeyi deneyecektir.

    Mad Max: Fury Road

    5 300x169 2015 Vizyona Girmiş Popüler Filmler

    Mad Max serisi, 3. filmden tam 30 yıl sonra tekrar sinemalara dönüyor. Tam bir görsel şölen sunan filmde Mel Gibson’la özdeşleşmiş Max Rockatansky karakterini Tom Hardy canlandırıyor.

    What We Do in the Shadows (Aylak Vampirler)

    6 300x188 2015 Vizyona Girmiş Popüler Filmler

    4 tane vampirin günlük yaşantılarını konu alan belgesel tarzında çekilmiş mizah dolu bir film.. Bu vampir grubuna sonradan yenileri katılır ve birisi çıkar.. Ama yakından incelendiğinde görüyoruz ki; vampirlerin de günlük hayatı normal insanlar gibi.. Onlarında gayet sıradan bir hayatları var. Dışarı çıktığı zamanlarda eğlenmek, yeni arkadaşlar edinmek istiyorlar. Kısacası farklı bir tür olsalar bile yine de insani eğilimlere alışkınlar. Açıkçası ilk açtığımda bunun gerçek bir belgesel olduğunu düşünmüştüm. Ama daha ilk dakikasında bir vampirin Michael Jackson vari tabuttan çıkmasıyla bunun komedi olduğu anlaşılıyor.

    The Duke of Burgundy (Burgonya Dükü)

    8 300x165 2015 Vizyona Girmiş Popüler Filmler

    Kelebek ve güveler üzerinde çalışmalar yapmakta olan Cynthia (Sidse Babett Knudsen) ve Evelyn (Chiara D’Anna) lezbiyen bir çifttir. Ancak ilişkileri, kelebek çalışmaları ilerledikçe tek taraflı bir hal almaya başlar.

    08 Mayıs 2015

    104 Dak.

    Furious 7 (Hızlı ve Öfkeli 7)

    11 300x168 2015 Vizyona Girmiş Popüler Filmler

    Dominic Toretto (Vin Diesel) ve ekibi, artık suç dünyasını geride bırakmaya karar vermiştir. Owen Shaw’u alt ettikten sonra yollarını ayırmışlardır. Ancak komadaki Shaw’un kardeşi Deckard Shaw (Jason Statham) kardeşini bu hale getirenlerden intikamını almaya kararlıdır ve başta Torretto olmak üzere ekibin üyelerini tek tek öldürmeye ant içmiştir. Bu sırada Jakarde adlı Somalili bir terörist ve Mr. Nobody diye bilinen bir üst düzey hükumet görevlisi, Tanrının Gözü adlı çok değerli bir bilgisayar programının peşine düşmüştür. Toretto ekibini tekrar toplayarak Shaw’u durdurmak ve programı geri almak zorunda kalacaktır.
    2013’ün Eylül ayında çekimlerine start verilen f

    Fikir Proje olarak sizlere elimizden geldiğince, yararlı bilgiler paylaşmaya çalışıyoruz. Sizlerde bu paylaşımlarımızı, sosyal ağ ve diğer ağlarınızda paylaşırsanız seviniriz. Bilgi paylaştıkça çoğalır.

    Bir Yorum Yazar Mısın?